Vyrams

Galanterija ir papuošalai vyrams.

                Tikriausiai kiekvienas patvirtins faktą, kad drabužiai personifikuoja mūsų prigimtį, lemia statusą, orientaciją ir atsidavimą bet kokiam stiliui. Nepaisant vyraujančio stereotipo, galime drąsiai teigti, kad ne tik moterys nori atrodyti gražiai ir stilingai. Daugelyje parduotuvių yra ištisos vyriškų drabužių linijos. Tačiau niekas negali pabrėžti vyriško įvaizdžio, taip gerai, kaip  galanterija ir papuo6alai vyrams. Šiais laikais vyriškas ir moteriškas įvaizdis vaidina svarbų vaidmenį, todėl vyrai stengiasi atidžiai stebėti savo individualų įvaizdį. Galanterija yra ne tik naudingas aksesuaras, bet ir sėkmės ženklas, taip pat verslo srities žymuo. Galanterijos vyrams prekių asortimentas yra labai įvairus: odos galanterija, tekstilė, metalo, dekoratyviniai ir net veidrodiniai gaminiai. Iš natūralių medžiagų pagaminti galanterijos vyrams gaminiai pasižymi ne tik aukšta kokybe, bet ir žymiai mažu svoriu, o tai suteikia patogumo juos naudoti. Praktiškumas yra labai svarbi bet kurio daikto savybė, nesvarbu, ar tai aksesuaras, ar viršutiniai drabužiai. Kad galanterijos vyrams aksesuarai atrodytų padoriai, turite atsižvelgti į visas subtilybes ir savybes, kurias turi vyrų galanterija. Kalbama ne tik apie grožį ir stilių, bet ir apie produkto kokybę. Norėdami nusipirkti vyriškos galanterijos gaminius ar papuošalus vyrams atsižvelkite į tai kaip gaminys pagamintas ir apdorotas. Vyrų galanterija skirta pabrėžti aukštą statusą ir puikų skonį.

Drabužių ir aksesuarų pasirinkimas vyrams turėtų būti toks pat kruopštus ir apgalvotas kaip priešingos lyties. Daugelis žmonių klaidingai mano, kad užduotis yra supaprastinta dėl mažesnio drabužių komodos asortimento ir įvairovės. Bet tai visai nėra tiesa. Dėl šiek tiek riboto pasirinkimo (palyginti su moteriškomis prekėmis) vyrai turi būti išrankesni ir ne mažiau atidūs pirkdami kasdienius, dalykinius, oficialius ar kitokius drabužius. Svarbiausia yra medžiagų kokybė ir siuvimas, modelių tinkamumas, galimybė pasirinkti tinkamus priedus. Vyrai kuriems pavyksta atrodyti stilingai ir gražiai bet kurioje situacijoje, žino, kad pagrindinė taisyklė yra nepersistengti. Kitų  dėmesį turėtų patraukti ne ekstravagantiškos detalės ar prašmatnių spalvų deriniai, o geras skonis ir žinojimas apie drabužių ir papuošalų vyrams nešiojimo taisykles. Įgyti šį mokslą iš viso nėra sunku, tereikia suprasti kai kuriuos niuansus ir atsiminti tam tikrus postulatus.

Kaklaraištis. Atrodytų, toks paprastas, bet labai prieštaringai vertinamas papuošalas vyrams. Kai kurie vyrai, nepaisant dažno kaklaraiščių nešiojimo, vis tiek daro klaidą pasirinkdami. Plotis: tai yra pirmoji savybė, kurios pasirinkimas dažnai klaidingas. Tinkamas vyrų papuošalas turėtų turėti rodiklius nuo 6 iki 8 cm. Jei nenorite eiti apsipirkti su liniuote, tuomet namuose galite pasiimti kaklaraištį  reikiamo pločio. Užsakant galanteriją ir papuošalus vyrams internetu, parametrai paprastai nurodomi gaminio specifikacijoje. Laikykitės rekomenduojamo pločio, jei nenorite, kad kaklaraištis  būtų panašus į kastuvą. Ilgis: reikia pririšti vyrišką aksesuarą taip, kad jo apatinis galas siektų kelnių sagtį, o siauroji dalis - būtų patikimai paslėpta. Prieš pirmą kartą gaudami idealų ilgį, turėsite skirti šiek tiek laiko treniruotėms. Raštas ir spalva: viena prieštaringiausiai vertinamų savybių. Šiuolaikinės verslo klasės atstovai renkasi diskretiškus monotoninius kaklaraiščius, pagal marškinių spalvą arba šiek tiek tamsesnius nei marškiniai. Renkantis aksesuarą reikėtų vengti geometrinių modelių, panašių į drabužius.

Diržas – svarbi galanterijos vyrams dalis. Diržas yra vienas iš seniausių vyrų papuošalų, nes jis buvo dėvimas prieš kelis tūkstančius metų. Šis aksesuaras pasirodė dar prieš pat kelnes, kurių palaikymui jis dabar naudojamas. Nesvarbu, kokia yra vyro spinta - klasikiniai kostiumai ar neoficialūs džinsai - diržams visada yra vietos. Net jei kelnės nesiruošia savavališkai palikti savo tinkamos vietos juosmens srityje, tinkamai parinktas ir stilingas galanterijos gaminys niekada nebus nereikalingas. Tai tik pabrėš gerą jo savininko skonį ir padės sukurti išbaigtą įvaizdį. Renkantis diržą reikėtų atsižvelgti į šiuos dalykus: griežtam kostiumui tinka aksesuaras su lygia tekstūra be pretenzingo audimo. Šis produktas papildys verslo žmogaus įvaizdį, geriausia pasirinkti odinį diržą, tai ypač pasakytina apie oficialų garderobą. Diržas visada turėtų atitikti kostiumą. Nepriimtinas brangaus aksesuaro derinimas su pigiais drabužiais, taip pat firminės kelnės su antrarūšiu dirželiu; Įsitikinkite, kad galanterijos aksesuaro vyrams plotis atitinka kilpų dydį ant kelnių. Tokiu atveju ilgis pasirenkamas taip, kad diržas būtų lengvai tvirtinamas su skylute viduryje. Laisvas galas neturėtų viršyti 20 cm.

Galanterija yra svarbiausia vyrų drabužių komodos dalis, reikalaujanti ypatingo dėmesio ir investicijų. Vyriški aksesuarai -  rodo būseną, pasiekimus, tai yra jūsų vizitinė kortelė, nes mus vis dar „sveikina drabužiai“.

Kiekvienas iš mūsų turime įvairių drabužių aksesuarų: kažkas turi daugiau, kažkas mažiau, bet beveik visi juos turi. Galanterija ir papuošalai vyrams papildo sukurtą įvaizdį, padaro jį tobulą ir išbaigtą. Be jų sunku įsivaizduoti šių dienų gyvenimą, jie gali būti ne tik dekoratyvūs ir gražūs, bet ir labai naudingi daiktai vyrų garderobe.

 

Kaip išsirinkti drabužių aksesuarus? Visų pirma, jie turi patikti jų savininkui. Tokie gaminiai taip pat pasirenkami atsižvelgiant į pasirinktą aprangos stilių, konkrečiam kostiumui ar kelnėms. Jie turėtų būti puikiai derinami ir harmonijoje, tiek su drabužiais, tiek tarpusavyje. Iš esmės mūsų laikais nėra griežtų apribojimų renkantis tam tikrus papuošalus ar galanteriją vyrams pagal bet kokio stiliaus kriterijus (išimtis yra verslo stilius, biuro aprangos kodas ir uniforma). Jūs netgi galite derinti nepriekaištingą, sugalvodami savo individualų stilių. Žinoma, verslo stiliaus, biuro ir uniformos negalima pakeisti savo noru, tačiau kitus stilius galite pritaikyti savo nuožiūra naudodami galanteriją ir papuošalus vyrams.

 

Rodyti daugiau